vrijdag, 26. mei 2006 - 13:33

Onbekende oplichtster beroofd bejaarde man

Ommen

Een 86-jarige inwoner van Ommen is donderdagmiddag opgelicht door een voor hem onbekende vrouw. De vrouw stond opeens in de kamer van de man die op dat moment een middagdutje deed. Toen de man wakker werd, vertelde de
vrouw hem dat ze zich die ochtend verslapen had en in alle haast haar tas thuis had laten staan. Omdat haar portemonnee in de tas zat en haar benzine op was, kon ze de tas niet ophalen. Of ze geld van de man kon lenen om haar
tas op te halen.

Wanneer de man haar EUR 25,- wil lenen, geeft de vrouw aan dat dit niet voldoende is. Hierop pakt de man zijn portemonnee en geeft haar EUR 50,- mee te leen. Doordat de man slechtziend is, weet de vrouw ongemerkt veel meer geld uit de portemonnee weg te nemen.

Het gaat om een blanke vrouw van ongeveer 45 jaar met blond, opgestoken, haar en een slank postuur. Ze was gekleed in een donkergrijs broekpak met daaronder en fuchsiakleurige koltrui en droeg schoenen met hakken. De vrouw zei uit Annen (Drenthe) te komen.

Informatie over deze onbekende vrouw kan bij de politie gemeld worden via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Bel M op telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):