dinsdag, 29. augustus 2006 - 15:41

Onder de Loep

twente

Donderdag 31 augustus is er weer een uitzending van het opsporingsprogramma 'Onder de Loep'. De uitzending wordt verzorgd door RTV-Oost, in samenwerking met de Politieregio Twente en het Openbaar Ministerie. De eerste uitzending begint donderdagavond om 18.21 uur en wordt daarna iedere twee uur,tot vrijdagmorgen 09.21 uur, herhaald.

Vernielingen in Enschede
Bijna zestig gevallen van vernielingen aan auto’s en caravans in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 augustus jl.
Het spoor van vernielingen liep vanaf de Klokkenplas naar de Annastraat in Enschede. Vier jeugdigen werden diezelfde nacht reeds aangehouden maar zij bleken niets met deze vernielingen te maken te hebben.
De hulp van de kijkers wordt gevraagd bij het oplossen van deze zaak.

Brandstichtingen in Deventer
Uitgebreide aandacht wordt besteed aan de branden in Deventer. Er zijn vanaf begin 2006 ruim dertig auto dan wel caravanbranden geweest in Deventer en Schalkhaar. In de uitzending wordt een chronologisch overicht gegeven, alsmede de geografische overzichten van de branden. Het publiek wordt daarbij om hulp en informatie gevraagd.

Gebruik gestolen pinpas Rijssen/Raalte
Beelden worden getoond die genomen zijn bij een pinautomaat in Raalte. Hierop is een persoon te zien die gebruik maakt van een gestolen pinpas. Op 19 juni jl. werd een portemonnee gerold in Rijssen en nog diezelfde dag werd in Raalte tot drie keer toe met de pinpas, geld gepind. Het slachtoffer was telefonisch benaderd en had aan iemand die zich uitgaf voor een medewerker van de bank, haar pincode doorgegeven.

Tips kunnen in deze uitzending worden doorgegeven via het gratis nummer: 0800-4555555. Ook kunt u eventueel anoniem bellen met Bel Misdaad Anoniem via het nummer: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):