woensdag, 21. juni 2006 - 12:45

Ondernemers delen snoepjes uit

Sluis

Ondernemers in de gemeente Sluis kunnen hun gasten dit seizoen op ‘smakelijke’ wijze attenderen op de titel “Sluis, Schoonste Noordzeestranden van Nederland 2005-2006�. De gemeente en het bedrijfsleven hebben samen snoepjes ontwikkeld met daar omheen een wikkeltje waarop in gouden letters deze titel staat.

Leuk voor op de bar of de toonbank of om mee te geven aan de gasten bij hun vertrek.

De snoepjes zijn onderdeel van een actieve en wervende campagne om de titel breed uit te dragen. De Blauwe Vlaggen en Gouden Wimpel die aan de stranden in de gemeente Sluis zijn toegekend symboliseren de kracht en meerwaarde van de West Zeeuws-Vlaamse kust.

De gemeente, strandpaviljoenhouders, brancheorganisaties en andere betrokkenen zijn trots op de titel “Sluis, Schoonste Noordzeestranden van Nederland 2005-2006�. Door potentiële gasten en bezoekers op de titel te attenderen, kunnen zij deze betrekken in de keuze voor hun vakantiebestemming of dagje uit.

De strandpaviljoens en andere bedrijven langs de kust zijn logische plaatsen om de titel uit te dragen. De snoepjes zullen daar dan ook volop worden uitgedeeld. Dit project wordt ondersteund door horecagroothandel Deli XL uit Sluis die de distributie van de snoepjes logistiek en administratief verzorgt.
Provincie:
Tag(s):