zondag, 2. april 2006 - 13:13

Onderzoek in naar woningbrand

Oosterhout

Bij een korte brand in een appartement aan de Burcht (grenzend aan de Keiweg) is vanmiddag de 28-jarige bewoner gewond geraakt. Hij is door een ambulance van de GGD overgebracht naar een ziekenhuis in Breda. De Oosterhoutse brandweer was de brand snel meester. De technische recherche van de politie gaat een onderzoek in stellen naar de oorzaak van de brand.

Zaterdagmiddag kwam omstreeks 13.15 uur bij de Gemeenschappelijke Meldkamer de melding binnen van een brand in een appartement op de 1e verdieping aan de Burcht / Keiweg. De brandweer ging met 20 brandweerlieden, met twee tankautospuitwagens en een ladderwagen, ter plaatse. Het pand werd vrijwel gelijktijdig betreden via een ladder aan de voorzijde door een ruit in te slaan en door de voordeur te forceren. De bewoner werd door de brandweer aangetroffen in de slaapkamer. Hij werd door de spuitgasten snel overgedragen aan de ambulancebroeders.

De brandweer kon al snel het sein brand meester geven. De brand lijkt vooral in het midden van de woonkamer nabij het bankstel gewoed te hebben. Een technisch onderzoek zal daar echter meer duidelijkheid over moeten verschaffen.
Provincie:
Tag(s):