zondag, 26. november 2006 - 9:13

Onderzoek naar dodelijk ongeval

Zundert

De politie is een onderzoek gestart naar een dodelijke aanrijding die vrijdagochtend om 08:20 uur heeft plaatsgevonden op de Meirseweg. Op dat tijdstip reed een 20-jarige inwoner van Zundert in zijn auto over die weg, komende vanuit Zundert. Door onbekende oorzaak verloor hij de macht over zijn voertuig en kwam in de berm terecht.

Vanuit de berm schoof de wagen vervolgens weer de weg op en kwam op de verkeerde weghelft terecht. Daar reed een 47-jarige man in een bestelbus met open laadruimte. Hij kwam vanuit de richting van de Belgische grens en kon de automobilist uit Zundert niet meer ontwijken. De bestelbus botste tegen de zijkant van de personenauto. Daarbij kwam de 20-jarige man uit Zundert om het leven. De bestuurder uit Boxtel raakte lichtgewond. Er waren geen andere inzittenden.

Hulpdiensten spoedden naar het plaats van het ongeval maar het slachtoffer was reeds overleden. De politie zette meteen de weg af en begon met een onderzoek. Getuigen werden gehoord en ook de man uit Boxtel. Voor hem is ook slachtofferhulp in kennis gesteld. Verkeersongevalanalisten onderzoeken de plek van het ongeval.
Provincie:
Tag(s):