dinsdag, 28. november 2006 - 16:29

Onderzoek naar dodelijke aanrijding gaat verder

Het onderzoek naar de dodelijke aanrijding van 24 november op de Hekellaan in ’s-Hertogenbosch is nog steeds in volle gang. Bij de aanrijding kwam een 24-jarige Bossche om het leven en raakte haar 21-jarige zus ernstig gewond.

De 20-jarige Bosschenaar die de politie vrijdagavond al aanhield, is maandag voorgeleid aan de Rechter Commissaris. De verdachte is in bewaringgesteld. De politie gaat er van uit dat hij de bestuurder is geweest van de auto. Hem is doodslag en poging doodslag ten laste gelegd.

De 23-jarige Bosschenaar en een 22-jarige verdachte zijn vrijgelaten. De politie gaat er van uit dat zij niet betrokken zijn geweest bij de aanrijding.

De politie heeft maandagmiddag een 19-jarige Bosschenaar als verdachte gehoord op het politiebureau. Deze Bosschenaar is de derde inzittende van de auto. Ook hem wordt verweten dat hij de plaats van het ongeval heeft verlaten en zich niet om de slachtoffers bekommerd heeft.

Maandag is de technische recherche begonnen met het sporenonderzoek en technische onderzoek van de auto. Dit onderzoek moet meer duidelijkheid geven over hoe hard de bestuurder gereden heeft.
Provincie:
Tag(s):