donderdag, 7. december 2006 - 20:17

Onderzoek schietpartij Schuttersbergweg

Arnhem

Een rechercheteam van de politie onderzoekt de schietpartij op de Schuttersbergweg, dinsdagavond 5 december. De schietpartij vond vermoedelijk rond tien uur plaats op straat, voor de woning van een 62-jarige man en diens 45-jarige vriendin. Beide bewoners zijn woensdagavond aangehouden voor verhoor. Zij zitten nog vast.

Het slachtoffer van de schietpartij, een 43-jarige man uit Amsterdam, was zover bekend die avond, op bezoek bij de beide verdachten in hun woning. Het slachtoffer is direct na de schietpartij door de twee verdachten overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis, in de auto van de 62-jarige man. Deze auto is voor technisch onderzoek door de politie in beslag genomen.

Het slachtoffer is dinsdagavond geopereerd. Hij verkeert buiten levensgevaar. Zijn vriendin, een 41-jarige vrouw uit Amsterdam, is woensdagavond door de politie verhoord en na verhoor heengezonden. Woensdagavond is door de politie huiszoeking gedaan in de woning aan de Schuttersbergweg en is er een aanvang gemaakt met een buurtonderzoek.
Provincie:
Tag(s):