woensdag, 27. december 2006 - 17:01

Onderzoeksteam moord AC Holten zoekt getuigen

Holten

Het Team Grootschalige Opsporing van de politie Twente, wat bezig is met het onderzoek naar de moord op een 52-jarige man uit Zwolle, is op zoek naar getuigen. Zoals afgelopen weekend gemeld zijn door het team in Almelo vier personen aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de moord. Uit het onderzoek is nu komen vast te staan dat door een of door meerdere verdachten gebruik is gemaakt van een zwarte Mercedes, type 190.

Het onderzoek is nog in volle gang en het rechercheteam is op zoek naar getuigen die de donkerblauwe Volvo S40 van het slachtoffer, met kenteken SV-LF-02, vrijdagavond de 15e december tussen 19.00 en 21.00 uur hebben zien rijden tussen Almelo en de parkeerplaats van het AC restaurant aan de A1 bij Holten.

De mogelijkheid wordt niet uitgesloten dat de auto van het slachtoffer op korte afstand is gevolgd door de zwarte Mercedes van een van de verdachten.

Mensen die menen iets gezien te hebben, of iets over de inzittenden van zowel de Volvo als de Mercedes kunnen vertellen, worden verzocht contact op te nemen met het Team Grootschalige Opsporing van de politie Twente, te bereiken via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):