zondag, 8. oktober 2006 - 14:58

Onenigheid op het water; Aangifte ingetrokken

Zwartsluis

Op 16 augustus was op de Arembergergracht in Zwartsluis onenigheid ontstaan tussen een 18-jarige en een 50-jarige Sluziger. Hierbij zou de 50-jarige man de 18-jarige man, na een korte woordenwisseling en zonder exacte aanleiding, hebben vastgegrepen. Uit nader onderzoek is echter gebleken dat de 18-jarige man de 50-jarige man eerst had bedreigd met een vlindermes.

Hierop beschermde de 50-jarige Sluziger zichzelf en pakte de 18-jarige stevig in de kraag en dwong hem het mes in het water te gooien. In het eerder verschenen persbericht (zie hieronder) is een onjuist beeld geschetst van de werkelijke situatie. De aangifte is ingetrokken.

Woensdagavond 16 augustus is op de Arembergergracht een 18-jarige man uit Zwartsluis mishandeld. Hij voer met een vriend in een bootje toen zij onenigheid kregen met een 50-jarige man uit Zwartsluis, die ook in een bootje zat. Tussen beiden ontstond een woordenwisseling over het vaargedrag. De 50-jarige heeft vervolgens de 18-jarige vastgegrepen, waarbij de jas van de jongeman scheurde. Ook deelde de man aan de jongen nog twee klappen uit. De 18-jarige ‘Sluziger’ heeft aangifte gedaan van mishandeling.
Provincie:
Tag(s):