woensdag, 8. februari 2006 - 13:05

Ongeduldige automobilist rijdt over fiets

Haaksbergen

De politie van de afdeling Haaksbergen is op zoek naar getuigen van een aanrijding die dinsdagmiddag 7 februari omstreeks 17.05 uur plaats vond op de kruising van de Sonderenstraat en ’t Kempke in Haaksbergen. Een 39 jr. vrouw uit Haaksbergen liep over het trottoir van de Sonderenstraat. Ter hoogte van de kruising met ’t Kempke kwam haar haar 37 jr. echtgenoot op zijn fiets haar tegemoet. Deze stopte om even met zijn vrouw te praten.

Vanuit de richting van ’t Kempke kwam op dat moment een donkerblauwe Opel Astra Sedan aanrijden. De bestuurder, een man van ongeveer 35 tot 40 jr., met donker haar en een donkere bril, gebaarde naar de man met de fiets dat hij aan de kant moest gaan.
Op het moment dat de man van zijn fiets stapte en op het trottoir wilde gaan staan, reed de man met de auto door en reed over de fiets. De fiets werd hierbij geheel vernield.

De politie wil graag in contact komen met getuigen van de aanrijding of met mensen die weten wie de bestuurder van de donkerblauwe Opel Astra is. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Haaksbergen van de politie Twente via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):