maandag, 13. februari 2006 - 9:07

Ongeval ambulance

Tilburg

Zondagavond, rond 23.30 uur, is een 25 jarige man, afkomstig uit Tilburg, om het leven gekomen, bij een aanrijding op de Midden Brabantweg, met een ambulance.
De 46 jarige ambulancebestuurder reed met zijn auto op de linker rijstrook van de Midden Brabantweg, richting Tilburg. Op de invoegstrook, komende uit de richting van Tilburg Noord, reed het slachtoffer.

Op het moment dat de 25 jarige man de invoegstrook verliet, om zijn weg te vervolgen richting Tilburg, veranderde hij van rijstrook en reed naar de uiterst linker rijstrook. De ambulance die op dat moment op betreffende rijstrook reed, kon een aanrijding met de auto van het slachtoffer niet voorkomen. De ambulance reed tegen de linker flank van de personenauto. Het slachtoffer raakte na de aanrijding bekneld in zijn auto.

De brandweer kwam eraan te pas om het slachtoffer te bevrijden. Op weg naar het ziekenhuis overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.De technische dienst van de politie stelt een uitgebreid onderzoek naar de exacte toedracht.
Provincie:
Tag(s):