maandag, 20. november 2006 - 11:38

Ongeval tijdens afhandeling van een ander ongeval

Jirnsum

Zondagavond hadden de politie, brandweer en het ambulance personeel de handen vol bij twee ongevallen op de Ljouwerterdyk. Terwijl ze het eerste ongeval, waarbij een 39-Jarige automobiliste uit Easterlittens gewond raakte, afhandelden, vond zich een tweede ongeval op dezelfde locatie plaats.

Omstreeks 21.20 uur raakte de 39-Jarige automobiliste uit Easterlittens door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, raakte in de berm en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand. De vrouw werd met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens de afhandeling van dit ongeval naderde een 20-Jarige automobilist uit Jirnsum. Een agent gaf de jongeman door middel van een zaklamp met rode kegel een stopteken. Vervolgens begon de auto van de man te slingeren, vermoedelijk verloor hij de macht over het stuur. Hij belandde in de berm en kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand.

De brandweer die al aanwezig was heeft de man uit zijn benarde positie bevrijd. Ook hij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden.
Provincie:
Tag(s):