maandag, 18. september 2006 - 12:10

Online medicijnen bestellen

Amsterdam

Alle zorgverzekerden van Univé kunnen vanaf maandag online medicijnen bestellen via Univé-Apotheek.nl. Univé is daarmee de eerste zorgverzekeraar die een online apotheekservice aanbiedt. Omdat Univé zonder winstoogmerk werkt, krijgt de verzekerde de prijsvoordelen die Univé behaalt, terug in de vorm van kortingen op drogisterijartikelen, een interessant spaarprogramma en premiekorting. De apothekersdiensten worden uitgevoerd door een gecertificeerde apotheek, GM-apotheek in Rotterdam.

Het leveren van medicijnen via Unive-Apotheek.nl gebeurt met dezelfde professionaliteit als bij de reguliere apotheek maar met het gemak van thuiswinkelen. De professionaliteit is gewaarborgd door het team van apothekers en apothekersassistenten van GM-apotheek die de bestellingen verzorgen en controleren. Zo voeren zij onder meer de controle op de dosering, interacties en contra indicaties uit. Door een goed georganiseerd inschrijvingsproces zijn het huidige medicijngebruik en het ziektebeeld van patiënten bekend; zo beschikt de apotheker over alle relevante informatie, een waarborg om op de juiste manier medicijnen te kunnen verstrekken.

De service van Univé-Apotheek.nl ligt op een hoog niveau. Zo kunnen verzekerden hun huisarts vragen om het recept direct door te sturen naar Unive-Apotheek.nl. Na ontvangst van het recept zorgt de apotheker ervoor dat de bestelling thuis, in een discreet wit doosje, wordt afgeleverd. Ook hulpmiddelen worden online aangeboden. De bestelling hoeft niet naar het huisadres te worden verzonden, maar kan ook bijvoorbeeld op het werk worden afgeleverd. Bovendien is Univé-Apotheek.nl 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.
Categorie:
Tag(s):