zondag, 27. augustus 2006 - 10:52

Ontmoet de toprijders van het WK Superbike

Assen

Inmiddels traditiegetrouw start het WK Superbike weekeinde op het TT Circuit Assen met het GRATIS toegankelijke Open Paddock op donderdagmiddag 31 augustus van 13.00 tot 18.00 uur, ingang via paddocktunnel bij welcome centre.

Tijdens het Open Paddock op donderdag is er de kans op een Meet & Greet met de toprijders uit het WK Superbike en WK Supersport en zijn er handtekeningensessies waarbij de coureurs posters, caps etc uitdelen en signeren. Op de dag vóór de trainingen, donderdag 31 augustus is dat van 14.00 tot 17.40 uur in de grote Corona Superbike Paddock Show tent in het tijdens de TT zo hermetisch afgesloten rennerskwartier.

Het is een unieke buitenkans voor de racefans om de sfeer te kunnen proeven van de vriendelijke en enthousiaste sfeer op de beroemde SBK Paddock en een kans om de rijders persoonlijk te ontmoeten.

De nieuwe SBK Paddock show, zal het hart zijn van de handtekeningensessies die de WK-coureurs zullen doen, waarbij ze oog in oog zullen komen te staan met hun publiek. Toegang tot de Paddock en het TT Circuit Assen op donderdag 31 augustus is gratis van 14:00u tot 18:00u.

Toegang tot de Paddock en het Circuit op zaterdag zal niet gratis zijn. Tijdens de trainingsdagen en wedstrijddag zijn op de TT baan speciale Paddock-passen te koop achter de Hoofdtribune en bij de entreepoort nabij het Welkome Centre.
Provincie:
Tag(s):