donderdag, 2. februari 2006 - 14:51

Ook zin om te emigreren?

Nieuwegein

Naar verwachting zullen er zich dit jaar meer dan 120.000 families in het buitenland vestigen. Onder de vertrekkende
Nederlanders bevinden zich: starters, jong talent, werkzoekenden, ondernemers en mensen in alle leeftijden.
Emigratieredenen zijn vaak pensioen, belastingen, goedkopere huizen en economie, maar ook het avontuur, het weer, de files, ruimte, de vernieuwing, minder strakke regels en wetgeving of lagere kosten voor levensonderhoud.

Voordat de grote stap wordt genomen komt de vraag, hoe nu verder? Iedere vertrek- en aankomstsituatie is anders. Verder zijn er tal van vragen over bijvoorbeeld de taal, cultuurverschil, gezondheid of de financiële- en juridische aspecten.
De emigratiebeurs biedt alle belangrijke informatie en dat levert de betrokkenen in de voorbereidingsfase veel tijdwinst op. De beurs "Emigratie 2006" beslaat een aantal segmenten, waaronder werken, wonen, studeren, ondernemen en vestigen
in het buitenland.

Ruim 100 bedrijven geven voorlichting over meer dan 60 verschillende soorten relevante dienstverlening. Men vindt er allerhande presentaties, landeninformatie,
vertegenwoordigingen uit alle belangrijke emigratielanden en de internationale banenbank in samenwerking met EURES.

Emigratie 2006 wordt gehouden in De Home Boxx in Nieuwegein/Utrecht. Gereduceerde toegangskaarten zijn vooraf te bestellen via de beurswebsite. Parkeren is gratis.
Provincie:
Tag(s):