maandag, 31. juli 2006 - 12:23

Op zoek naar 'Edmund Dantes'

Nijmegen

Een persoon die zich via e-mailverkeer 'Edmund Dantes' noemde heeft medio 2005 enkele malen contact had met Louis Sévèke die dinsdag 15 november 2005 in het centrum van Nijmegen werd doodgeschoten. Tot nu toe heeft het rechercheteam ondanks intensief speurwerk de identiteit van die persoon niet kunnen vaststellen.

De persoon die zich vanuit België en Nederland van de naam 'Edmund Dantes' bediende, gaf in de e-mails aan met Louis Sévèke te willen spreken. Louis mailde terug dat hij graag een afspraak wilde maken. Hierop werd niet gereageerd. Daarom stuurde Sévèke nogmaals een e-mailbericht waarop wel werd gereageerd, namelijk dat over enkele weken nader contact zal volgen.

'Edmund Dantes' liet echter niets meer van zich horen. Daarom stuurde Sévèke op 15 oktober 2005 nog een keer e-mail en maakte van zijn kant de afspraak om elkaar diezelfde maand nog te ontmoeten in een Nijmeegse horeca-gelegenheid. Daarop heeft 'Edmund Dantes' opnieuw niet meer gereageerd.

Het onderzoeksteam van de politie Gelderland is nu op zoek naar deze 'Edmund Dantes' en verzoekt iedereen die informatie over deze persoon kan verschaffen contact met hun op te nemen.
Provincie:
Tag(s):