woensdag, 15. februari 2006 - 19:33

Open Country Western Danskampioenschappen

Mill

Op 17,18 en 19 februari 2006 organiseert de Dutch Country Western Dance Association (DCWDA), onderdeel van de World Country Dance Federation (WCDF) de BeNeLux Open Country Western danskampioenschappen. Dit internationale evenement opent ieder jaar als eerste het dansjaar, waarin men zich kan kwalificeren voor de Wereldkampioenschappen, die aan het eind van het jaar worden gehouden.

Veel deelnemers uit Nederland en heel Europa dansen het hele weekend in Individuele Linedance, Partner of Coupledance en in teams om de titel van Benelux Danskampioen 2006. Er is ook een onderverdeling gemaakt in niveaus en in leeftijd, zodat jong en oud, beginner of gevorderde in een opwindende, maar gezellige sfeer met en tegen elkaar kunnen dansen.

Naast de wedstrijden is er voor de toeschouwer meer te beleven, nl workshops in de nieuwste dansen onder leiding van de beste professionele trainers. Ook kan men winkelen in de diverse kraampjes vol met o.a kleding, sieraden schoenen in Country Westernstijl.

Zaterdagavond zal er een dansparty zijn, waarop men de leukste linedansen kan doen in een sfeervol ingerichte danszaal. Kortom, het wordt een dansevenement waarvan de echte Country liefhebber volop kan genieten.
Provincie:
Tag(s):