maandag, 4. december 2006 - 13:46

Open dag Roosvelt Academy

Middelburg

Roosvelt Academy heeft zaterdag 9 december een open dag voor studenten uit 5 en 6 VWO en HBO-propedeuse. Studenten (en hun ouders) die een kijkje willen komen nemen zijn van 1300-1700 van harte welkom. Meer informatie is te vinden op www.roac.nl. Registratie begint om 1300 in het Stadhuis op de Markt.

LAS is de afkorting van Liberal Arts and Sciences: een brede universitaire bachelor opleiding waarbij studenten meerdere vakken combineren. Liberal Arts and Sciences is in Amerika heel bekend, in Nederland minder zo. Het is heel geschikt voor VWO-ers en studenten met HBO-propedeuse die nog niet kunnen of willen kiezen of juist voor het brede in de opleiding gaan.

Roosevelt Academy is een kleinschalig, internationaal university college van de Universiteit Utrecht. RA is vooral ook in trek bij studenten die internationaal georiënteerd zijn, want alles gaat in het Engels, een derde van de studenten komt uit het buitenland en het internationaal erkende bachelor honors programma biedt mogelijkheden voor masters in het buitenland.

Op de open dag van 9 december kunnen bezoekers kiezen uit een menu van "LAS gerechten": korte colleges waarin liberal arts en sciences vakken kunnen worden geproefd. Er zullen ook rondleidingen door de RA gebouwen en studenten huizen zijn.
Provincie:
Tag(s):