maandag, 6. november 2006 - 15:36

Opening BOS-Project MeeDoen in de Greiden spectaculair van start

Heerenveen

Op woensdag 8 november aanstaande wordt het BOS-Project MeeDoen in de Greiden geopend. BOS staat voor Buurt, Onderwijs en Sport; een project dat loopt tot en met het schooljaar 2008/2009.

De officiële start bestaat woensdag uit een spectaculaire middag van 13.00 tot 15.00 uur in de Storkhal van korfbalvereniging Blauw Wit aan de Rottumerweg in Heerenveen.

De kinderen uit De Greiden van de groepen 5 tot en met 8 van het basisonderwijs (dus tot 12 jaar) kunnen zich dan uitleven op een opblaasbare hindernisbaan, op een groot springkussen of tijdens spelen als voetbal, basketbal en unihockey. Muziek in de hal wordt verzorgd door een DJ. De toegang is gratis.

Het BOS-Project is opgezet door de gemeente Heerenveen en wordt geleid door studenten van het CIOS. De centrale coördinatie van het project wordt gedaan door 4 cursisten, al met al zijn er straks zo’n 35 CIOS-ers bij betrokken.

Het komende jaar staan veel activiteiten gepland zoals de verlengde schooldag waar kinderen na schooltijd op de schoolpleinen van de basisscholen in de wijk De Greiden sport en spelactiviteiten aangeboden krijgen. Daarnaast staan toernooien voor jong & oud in de wijk op het programma.
Provincie:
Tag(s):