woensdag, 20. december 2006 - 10:39

Opgeruimd het nieuwe jaar in!

Heerenveen

Op dinsdag 19 december heeft WoonBedrijf Heerenveen twee containers in de Vogelbuurt geplaatst. Bewoners van deze buurt die een brief hebben ontvangen mogen daar die dag gratis hun (tuin)afval weggooien.

Reden voor deze actie is de afronding renovatie van de verandawoningen. Deze woningen heeft WoonBedrijf net voor de feestdagen weer piekfijn opgeleverd.

Door de renovatiewerkzaamheden heeft de buurt tijdelijk een rommelige aanblik vertoont. Maar omdat dit nu achter de rug is en de feestdagen voor de deur staan, wil iedereen natuurlijk graag weer een nette en leefbare omgeving. Om bewoners hierbij een handje te helpen heeft WoonBedrijf dit initiatief genomen. De wijkcoordinator, wijkbeheer en welzijnswerk Caleidoscoop waren gisteren ook aanwezig in de Vogelbuurt. Er was iemand van Omrin en WoonBedrijf beschikbaar om te helpen het afval weg te gooien en de wijk toonbaar te maken.

De bewoners van deze gerenoveerde buurt hebben vorige week een brief gekregen. De mensen die een brief hebben gekregen kunnen onbeperkt gebruik maken van de containers. “De bewoners zijn ondanks de overlast erg flexibel geweest, daarom vonden we dit wel een passend gebaar�, aldus Hendrik Hoogenkamp, woonmanager bij WoonBedrijf.
Provincie:
Tag(s):