vrijdag, 30. juni 2006 - 15:25

Oproep getuigen kwalijke dumping afval

Losser

Op woensdag 28 juni 2006 werd bij de politie een milieuovertreding gemeld op de Glanerbrugdijk in Losser. Zij troffen daar een zwart vat gedeeltelijk gevuld met een stinkende inhoud aan. Het vat is door personeel van de gemeente Losser opgeruimd.

Tijdens het ingestelde onderzoek trof de politie op meerdere plekken restanten van dit goedje aan. De politie stelde vast dat het spoor begon op de kruising Denekamperdijk -Beuningerstraat en vervolgens liep via de Denekamperdijk - Honingloweg – Lutterstraat – Enschedesestraat – Broekhoekweg – Deppenbroekweg – Zoekerweg naar de Glanerbrugdijk in de gemeente Losser.

De politie wil graag in contact komen met mensen die op dit traject op dinsdag 27 juni tussen 17.00 en 18.00 uur een (vermoedelijk bedrijfsauto) hebben zien rijden die deze verontreiniging heeft veroorzaakt.

De politie legde tijdens het onderzoek direct de link naar een eenzijdige ongeval dat plaats vond op dinsdag 27 juni omstreeks 17.35 uur op de Lutterstraat te Losser. Daar was een 17 jarige Lossernaar op zijn bromscooter onderuit gegaan. Het wegdek was op de plaats van de aanrijding besmeurd met vermoedelijk carboleum en was daardoor glad geweest. De 17 jarige liep hierbij letsel op aan zijn hand.
Provincie:
Tag(s):