vrijdag, 10. februari 2006 - 13:31

Oude Kerstpakketten ziekenhuis leveren €2000 op

Deventer

Het Deventer Ziekenhuis heeft kerstpakketten verkocht en de opbrengst, bijna €2000, deze week overhandigd aan de Vrienden van het Deventer Ziekenhuis. Waterpakketten met vazen en waterkannen, EHBO-setjes, schaaltjes, badjassen; medewerkers van het Deventer Ziekenhuis hebben de afgelopen jaren al heel wat verschillende kerstpakketten de revue zien passeren. Elk jaar blijft er wel een aantal pakketten over. De overtollige pakketten worden allemaal opgeslagen in het centrale magazijn van het ziekenhuis.

Het Deventer Ziekenhuis besloot deze overtollige pakketten tegen een kleine vergoeding van € 7,- aan te bieden aan de medewerkers en de opbrengst te doneren aan de Vrienden van het Deventer Ziekenhuis.

De actie bleek zeer succesvol. Binnen mum van tijd was het magazijn door de voorraad heen en kon het geld worden overhandigd.

Draagt u de Vrienden van het Deventer Ziekenhuis ook een warm hart toe? Word donateur en stort uw bijdrage op gironummer 1008927 of bankrekeningnummer 38 45 57 872. Kijk voor meer informatie op www.dz.nl/vrienden/
Provincie:
Tag(s):