maandag, 27. februari 2006 - 20:12

Ouder echtpaar slachtoffer van car-jacking

Eijsden

Een 79-jarige man en een 78-jarige vrouw uit Brunssum zijn op maandag 27 februari 2006 rond 00:30 uur slachtoffer geworden van car-jacking in Eijsden. Op dat tijdstip vertrokken zij vanuit een woning aan Rijksweg in Eijsden om met hun auto huiswaarts te keren. De man besloot de voorruit schoon te krabben en liet ondertussen de motor van de auto draaien.

Plotseling stopte achter zijn auto (een grijze Peugeot 406) een donkerkleurig voertuig (vermoedelijk een jeep of een SUV) met blauw flikkerend zwaailicht. De man, die net weer was ingestapt, werd meteen hierop samen met zijn echtgenote met kracht uit de auto getrokken. Een van de personen die hen uit de auto trok, sprong vervolgens achter het stuur van hun auto en ging er met de auto vandoor.

De politie stelt een onderzoek in. Eventuele getuigen die rond dat tijdstip een donkerkleurige jeep- of SUV-achtige auto (eventueel voorzien van blauw zwaailicht) hebben gezien, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):