zondag, 21. mei 2006 - 20:49

Overlopen insluiper bedreigt ondernemer

Raalte

Bij een bedrijf aan de Praamstraat is vrijdagavond een
59-jarige man uit Luttenberg bedreigd met een mes door een insluiper. Het slachtoffer zat samen met zijn zoon in de kantine te eten, toen zij een deur hoorden klapperen. De man ging kijken en trof in het kantoor een man aan. Hierop pakte het slachtoffer de insluiper beet en vertelde zijn zoon dat hij de politie moest bellen.

Hierop pakte de dader een mes uit zijn zak en bedreigde de beide mannen hiermee. Hij kon onder afdreiging van het mes het pand vervolgens verlaten. De politie heeft nog wel in de omgeving gezocht, maar de man niet meer aangetroffen.

Het signalement van de man luidt als volgt: ongeveer 35 jr; ongeveer 1.80 meter lang; donkerbruin tot zwarte huidskleur; fors postuur; zijn haar was zwart, maar hij was bijna kaal (stoppeltjes); hij had een bol gezicht; een brede platte neus en vrij grote mond. Hij sprak Nederlands maar met een accent. Hij droeg een zwart leren jas. De politie komt graag in contact met getuigen die rond 18.15 uur wellicht iets gezien hebben in de buurt of die aanslaan op het signalement. U wordt verzocht contact op te nemen met 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):