zondag, 19. februari 2006 - 9:22

Overval op Arnhemse sporthal

Arnhem

Twee medewerkers van een sporthal in de wijk Rijkerswoerd in Arnhem, zijn zaterdagavond rond 23.30 uur het slachtoffer geworden van een overval. De man en vrouw (beide 46 jaar) wilden de sporthal afsluiten toen zij ineens werden bedreigd door drie overvallers. Onder bedreiging van een steekwapen moesten zij de sporthal weer in. Eén van de medewerkers werd ook geslagen.

In de sporthal gingen de verdachten op zoek naar een buit. De medewerkers moesten hun waardevolle spullen afstaan. Onduidelijk is of er nog meer is buitgemaakt. De twee slachtoffers werden vervolgens weer mee naar buiten genomen waar ze aan elkaar werden vastgebonden. De verdachten gingen er vervolgens vandoor.

Tegen 05.00 uur wisten de twee medewerkers zich los te maken en konden ze bij een woning in de buurt de politie alarmeren. De sporthalmedewerkers werden ter plaatse door ambulancemedewerkers onderzocht, maar hoefden niet naar het ziekenhuis voor behandeling. Zij zijn wel zeer aangeslagen door de overval. De politie is direct na de melding met een sporenonderzoek gestart en heeft de slachtoffers opgevangen. Er is nog geen duidelijk signalement van de verdachten van deze overval. Wel droegen ze alle drie een bivakmuts.
Provincie:
Tag(s):