donderdag, 27. april 2006 - 13:07

Overval op echtpaar Anna Reijnvaanlaan in Opsporing Verzocht

Apeldoorn

Via het tv-programma Opsporing Verzocht vraagt de Apeldoornse politie op dinsdag 2 mei a.s. aandacht voor de overval op een echtpaar in hun woning aan de Anna Reynvaanlaan in Apeldoorn. De overval vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag 18 september 2005.

De nu 52-jarige man raakte ernstig gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij is inmiddels weer thuis maar ondervindt nog altijd hinder van het opgelopen letsel. Zijn 50-jarige echtgenote bleef lichamelijk ongedeerd.

Het echtpaar lag omstreeks 01.30 uur in bed toen twee onbekende mannen een thermopane ruit van hun woning vernielden en daardoor naar binnen gingen.

De man, wakker geworden door het geluid, ging naar beneden en kwam op de trap van zijn woning in gevecht met twee indringers, die geld eisten.

De mannen zijn na het gevecht vertrokken. Er werd geen buit meegenomen.

Uit onderzoek kon de politie afleiden, dat de daders vermoedelijk met een auto zijn vertrokken die in de buurt geparkeerd heeft gestaan op een inrit naar het bos aan de Zr. Meyboomlaan in Apeldoorn

Tijdens het politieonderzoek is er intussen informatie verzameld, waardoor de recherche thans enkele gerichte vragen via Opsporing Verzocht aan de kijkers kan stellen.
Zo is de politie onder meer nog op zoek naar een honkbal-knuppel die na de overval achterbleef in een bosje vlak bij de woning. Bij het politieonderzoek kort na de overval, werd die knuppel niet meer aangetroffen.

De tv-uitzending begint dinsdagavond 2 mei a.s. om 20.30 uur op Ned. 2
Provincie:
Tag(s):