dinsdag, 18. april 2006 - 16:38

Overwinning voor Kaas ‘The Clash of the Cover Bands’!

Veldhoven

Vanavond Niet, Schat! kan als Public’s Favourite van ‘The Clash of the Cover Bands 2005’ gerust als één van de revelaties van het afgelopen seizoen gezien worden. Met hun aanstekelijke Nederpop waren zij bij iedere ronde weer erg succesvol en ging het dak er voortdurend vanaf. De opvolger lijkt zich zondag jongstleden al aangediend te hebben; Kaas uit Fijnaart speelde de sterren van de hemel en won deze 6e Noord-Brabantse voorronde met overmacht! In het voetspoor van Kaas bereikte ook MpirE uit Veldhoven de volgende ronde!

Los van het enthousiasme bij het publiek tijdens het optreden van Kaas, oordeelde de vakjury dat deze band technisch gezien het beste van trio bands van deze 6e voorronde was. Zodoende eisten zij doordat zij eveneens Public’s Favourite werden, tijdens deze avond de ‘dubbel’ voor zich op en gaat Kaas overtuigend door naar de kwartfinales van Noord-Brabant. Doordat MpirE uit Veldhoven ook op een zeer hoog niveau speelde, kreeg zij van de vakjury een Wild-Card toegekend voor de kwartfinales.

Zo kwam er ook aan deze zeer gezellige 6e voorronde weer een einde en kan Jerry’s Music Café zich opmaken voor de 7e voorronde van zondag 23 april; dan treden opnieuw 3 top coverbands op:
  • The Eagles Tribute Band (12-mans The Eagles Tribute uit Sprang Capelle)
  • Barracuda (5-mans Rock coverband uit Eindhoven)
  • Manilla (5-mans Pop, Rock coverband uit Geleen)


Drie top coverbands zullen het publiek in Jerry’s Music Café op zondag 23 april weer een gevarieerd en uiterst boeiend programma voorschotelen!
Provincie:
Tag(s):