dinsdag, 11. juli 2006 - 18:19

Paauwe verlaat Feyenoord

Patrick Paauwe verlaat Feyenoord. De 30-jarige middenvelder gaat naar Valenciennes. Hij tekent een contract voor twee jaar bij de Franse club.

Paauwe won met Feyenoord één landskampioenschap, een Johan Cruijffschaal (1999) en de UEFA Cup (2002). "’t Is mooi geweest. Ik heb acht prachtige jaren gehad en vooral de eerste vier waren geweldig. Feyenoord is een deel van mijn leven geworden en zal dat altijd blijven. Jammer dat we de laatste jaren geen prijzen meer hebben kunnen pakken, maar toch was het onvergetelijk. Nu kijk ik ontzettend uit naar een nieuwe uitdaging in een andere competitie. Ik vind het heel leuk om nog een nieuw avontuur aan te gaan'', aldus Paauwe op feyenoord.nl.

"Patrick heeft enorm veel verdiensten voor deze club'', zegt Chris Woerts. "Daarom heeft Feyenoord zich bij de transferbesprekingen ook soepel opgesteld. We wensen Patrick heel erg veel succes in Frankrijk. Uiteraard zullen we hem in de gelegenheid stellen om afscheid te nemen van de supporters'', aldus de directeur op feyenoord.nl
Categorie:
Tag(s):