vrijdag, 10. maart 2006 - 13:01

Passagier bedreigt cabinepersoneel

Schiphol

De Koninklijke Marechaussee op Schiphol heeft op zondag 5 maart jl. een passagier aangehouden die tijdens de vlucht bedreigingen heeft geuit tegenover cabinepersoneel. Tevens heeft de passagier aanwijzingen van de captain genegeerd.

De problemen ontstonden ongeveer drie uur voor de landing toen de man door het cabine personeel werd aangesproken op zijn gedrag. De man hij was agressief, hij rookte en beledigde de crew en overige passagiers. De man werd steeds agressiever en was niet meer voor rede vatbaar. De man probeerde o.a een purser te slaan en uitte dreigementen. De purser wist in opdracht van de captain de man te overmeesteren en hem handboeien om te leggen, dit omdat de man de orde en veiligheid aan boord van de vlucht in gevaar had gebracht. De man heeft de vlucht al schreeuwend en geboeid uitgezeten.

Op Schiphol aangekomen heeft de Marechaussee de man direct aangehouden en hebben de captain en purser aangifte gedaan. De man is tevens op de zwarte lijst van de luchtvaartmaatschappij geplaatst.
Provincie:
Tag(s):