woensdag, 29. november 2006 - 10:26

Paul Bosvelt trekt loten in Kollumerland

Kollum

Op donderdag 30 november 2006, om half vijf ’s middags trekt Paul Bosvelt, speler van sc Heerenveen, in het gemeentehuis in Kollum de eerste loten voor de actie “Vul je vak!�

Er zijn bij de gemeente honderden aanmeldingen binnengekomen om mee te gaan naar de wedstrijd op 8 december tussen sc Heerenveen en Roda JC.Er kunnen echter maar 650 mensen mee, waardoor er geloot moet worden.De gelukkigen krijgen dinsdag 5 december een brief in de bus.

De zesendertig jarige Paul Bosvelt, gaat, samen met twee van zijn grote fans, de broers Sietse en Pieter Hoogsteen uit Kollumerzwaag, meebepalen welke mensen mee kunnen naar de wedstrijd. Uiteraard is iedereen welkom om bij de loting aanwezig te zijn. Paul gaat na de loting met fans op de foto en handtekeningen uitdelen.

Paul is sinds het seizoen 2005 – 2006 speler van sc Heerenveen. Daarvoor speelde hij bij o.a. Manchester City, Feyenoord, FC Twente en Go Ahead Eagles.

De Gemeente Kollumerland c.a. is de eerste gemeente die meedoet aan de actie “Vul je vak� van sc Heerenveen. Op 8 december kunnen 650 mensen uit Kollumerland naar de wedstrijd sc Heerenveen – Roda JC. De gemeente wordt bij de organisatie geholpen door de leerlingen van de opleiding Sport, Dienstverlening en Veiligheid van het Lauwers College uit Kollum.

Naast een financiële inbreng van de gemeente, zijn de volgende sponsoren aangetrokken:
PTH Groep uit Kollumerzwaag, Canvas Company uit Burum en uit Kollum de bedrijven aannemingsmij. Daniël Pijnacker, Faunaland Numan Dierenspeciaalzaak, Manolito bar, Wegbeveiliging F.C. Nienhuis en Super De Boer uit Kollum.
Provincie:
Tag(s):