vrijdag, 31. maart 2006 - 20:33

"PC-Hoofttractor" erg in trek

Amstelveen

In de media en de politieke partijen is er de laatste tijd veel aandacht besteed aan de zogenaamde “PC-Hoofttractor�. Dit voertuig zou schadelijk zijn voor het milieu en een gevaar vormen rondom scholen. Toch blijkt de SUV niet echt te lijden onder de negatieve publiciteit.

Zelfs de website van het Rijk maakt met een knipoog gebruik van de populariteit van de SUV. Bas Oude Luttikhuis van Autdoor-SUV in Almelo ziet, net als zijn collega’s, de vraag naar hoge auto’s groeien.

Vergeleken met vorig jaar heeft het autobedrijf de verkoop met een kwart zien groeien. Volgens Luttikhuis is de vraag naar dit soort voertuigen te danken aan de toenemende “vergrijzing�. Veel mensen die vroeger een huis hebben gekocht komen nu op een leeftijd dat ze van hun oude dag willen gaan genieten. Het huis wordt in een aantal gevallen verkocht en men gaat kleiner wonen nu de kinderen toch de deur uit zijn. Deze mensen hebben nu financieel meer de ruimte om een échte auto te kopen.

Autdoor- SUV heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in bijzonder SUV- voertuigen. Niet alleen verkoopt het autobedrijf SUV’s, maar veel van hun wagens zijn ook te zien bij evenementen. Momenteel staat zanger Gio in de hitlijsten met het nummer ‘Fantasy Girl’. Voor het jongste nummer van Gio werden onlangs in Amsterdam Zuid Oost opnames gemaakt voor de nieuwe videoclip. Hiervoor werd ook, geheel in de R&B stijl, een nieuwe Hummer H3 van Autdoor SUV gebruikt. Deze clip zal binnenkort te zien zijn op MTV en TMF.
Categorie:
Tag(s):