zaterdag, 25. november 2006 - 16:28

Perez biedt excuses aan voor racistische uitlatingen

In een verklaring op de website van Ajax heeft Kenneth Perez zijn excuses aangeboden voor de racisctische teksten die hij verzond aan het adres van grensrechter Nicky Siebert.

Tijdens de wedstrijd Ajax – FC Twente van zondag 19 november heb ik mij in het vuur van het spel ernstig misdragen door een discriminerende opmerking te maken naar grensrechter Siebert. Ik schaam mij diep voor de kwetsende uitlatingen en biedt, naast de heer Siebert, eenieder daarvoor mijn oprechte excuses aan.
De stommiteit van mijn opmerking staat in schril contrast met hoe ik werkelijk in het leven sta en met de normen en waarden waarmee ik mijn eigen kinderen opvoed.

Met schaamte,

Kenneth Perez


'Hé man, idioot. Hé kankerneger hé', riep Ajacied Perez zondag tijdens Ajax-FC Twente naar Siebert toen een bal naar zijn idee uit was, maar Siebert daar niet voor vlagde. Hugo Borst ving de teksten op en publiceerde ze vanochtend in zijn column in het AD.

De KNVB heeft al aangekondigd maandag opnieuw de beelden te bekijken en aan de hand daarvan een mogelijke straf uit te delen.
Categorie:
Tag(s):