woensdag, 6. september 2006 - 11:41

Personenauto en bestelbus in brand

Hengelo

Een personenauto en een bestelbus zijn in de nacht van dinsdag op woensdag mogelijk in brand gestoken. Nader onderzoek moet uitwijzen of het om brandstichting gaat.

Rond 02.30 uur kwam er een melding binnen van een brandende personenauto aan de Boerhavelaan in Hengelo. De auto, eigendom van een 60 jarige vrouw uit Hengelo, stond op de oprit van haar woning op de hoek van de Rozenstraat. Een bestelbus, eigendom van een installatiebedrijf uit Hengelo, die 50 meter verderop stond geparkeerd, bleek te branden. Deze beginnende brand kon door de ter plaatse gekomen politiemensen met een brandblusser worden geblust.
De personenauto werd geblust door de brandweer. Daarbij kon niet voorkomen worden dat de schuur en de schutting bij de woning brandschade opliepen.
Beide voertuigen zijn voor verder onderzoek afgesleept.

De politie graag in contact wil komen met getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling recherche van de politie Twente in Hengelo. Dit kan via het nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):