vrijdag, 31. maart 2006 - 12:56

Pimp my theemuts!

Den Bosch

De lente is hét seizoen voor frisse ideeën en een nieuwe look. Decoratie & Creatie mag dan ook een echte lentebeurs heten. Deze wordt van 5 t/m 9 april gehouden in de Brabanthallen te Den Bosch en is bedoeld voor iedereen die zichzelf en/of de leefomgeving een mooie metamorfose wil geven. Professionals op het gebied van onder meer mode, eten, tuininterieur en decoratie geven leuke tips en praktische adviezen en presenteren trends, technieken en materialen. Tijdens de vele workshops kunnen bezoekers bovendien ervaren dat je een nieuwe lentelook heel gemakkelijk zelf kunt creëren.

Bloemen zijn sfeermakers bij uitstek. Bloemschikkunstenaars laten zien hoe je de omgeving meer sfeer kunt geven. Iedereen wil zich in zijn eigen omgeving lekker voelen. Een prettig, persoonlijk interieur is daarbij van groot belang. Daarbij worden ontzettend leuke én originele workshops worden zoals..... Pimp my theemuts!

Op het Woon- en adviesplein laten interieur- en kleurstylistes zien hoe je met subtiele veranderingen heel opvallende resultaten kunt bereiken binnen het interieur.
Met de lente gaat iedereen weer verlangen naar het buitenleven. Tijdens Decoratie & Creatie wordt daarom ook veel aandacht besteed aan de aankleding van de tuin. Tuinhuizen, bloembakken, hanging baskets, prieeltjes, fakkels, tuinhaarden en diverse andere accessoires worden daarbij gepresenteerd.
Provincie:
Tag(s):