zondag, 12. november 2006 - 20:24

Poging tot aanranding (getuigenoproep)

Hengelo

Op vrijdag 10 november omstreeks 18.30 uur fietste eem 54-jarige vrouw uit Hengelo over de Havenzatenlaan, komende vanuit de richting van de Castorweg en gaande in de richting van de kruising met de Backenhagenlaan in Hengelo. Toen de vrouw rechtsaf de Backenhagenlaan opreed, werd zij stevig aan haar linkerarm vastgepakt en bijna van haar fiets getrokken door een jongeman.

De jongeman gaf aan seks te willen met de vrouw, maar de vrouw gaf aan hier niet van gediend te zijn en vroeg de man om weg te gaan. De jongeman fietste hierop weg over de Backenhagenlaan. De vrouw zag hem even later nog een keer met zijn fiets bij het verzorgingshuis “Backenhagen�.

Het signalement van de verdachte luidt:
Jongeman, ongeveer 17 à 18 jaar oud, ongeveer 1.70 m lang, lichtbruine huidskleur, vermoedelijk Indisch, zwart kort glad haar, smal gezicht en een slank postuur. Hij sprak beschaafd met een buitenlands accent. De jongen droeg een rode broek met daarop een wit kort jack/jasje.

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk meer informatie hebben, dat in verband kan worden gebracht met deze zaak. Dat kan via het telefoonnummer: 0900-8844, van de Politie Twente. U kunt uw tip ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op het gratis nummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):