maandag, 15. mei 2006 - 13:20

Poging tot doodslag met bierglas

Heerenveen

Zaterdag 13 mei is omstreeks 3:30 uur, in een café in het centrum van Heerenveen een bezoeker met vermoedelijk een glas in zijn nek gestoken door een onbekende man. Het slachtoffer moest vervoerd worden naar het ziekenhuis en werd later op de dag geopereerd. Hij kon nog dezelfde dag huiswaarts keren. De politie is op zoek naar getuigen van deze ernstige mishandeling of poging tot doodslag.

Het slachtoffer heeft geluk gehad dat vitale delen in zijn nek niet waren geraakt. De dader is een man van ongeveer 20-23 jaar oud, lengte: 1.85 meter, slank postuur en kort blond haar. Hij droeg een geel shirt en spijkerbroek. In het bijzijn van de dader waren in ieder geval een vrouw en een lange magere man van ongeveer 2.00 meter met een kaal hoofd, een grote neus en een opvallend gezicht.

De dader is gevlucht door een sloot bij het gemeentehuis, achtervolgt door vrienden van het slachtoffer. Hij moet dus behoorlijk nat zijn geweest. De verdachte heeft zich mogelijk gemeld bij een bewoner in de Bloemenbuurt met het verzoek om iemand te bellen. De politie wil graag in contact komen met degenen die informatie hebben over de identiteit van de dader of mensen die andere informatie hebben die van belang zou kunnen zijn. Zij kunnen bellen met 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):