zaterdag, 1. april 2006 - 9:21

Poging tot liquidatie; getuigen gezocht

Tilburg

Op zondag 29 januari 2006, vond even na 20.00 uur op de Wolterbeekstraat een aanslag plaats op een 26-jarige inwoner uit Dongen. Het slachtoffer werd, zittend in zijn auto, met een automatisch wapen beschoten. Hoewel hij door kogels werd getroffen, kon hij met de auto vluchten en zelf naar het ziekenhuis rijden. Het slachtoffer kon na behandeling weer naar huis.

Op dinsdag 4 april, om 19.00 uur, besteedt het programma Opsporing Verzocht aandacht aan deze schietpartij die plaatsvond op het industrieterrein Kraaiven. Het rechercheteam zoekt getuigen die kort voor de aanslag in de buurt van het incident zijn gezien. Mogelijk kunnen zij de politie meer vertellen.

Uit onderzoek blijkt dat het slachtoffer in het verleden betrokken was bij de productie van en handel in verdovende middelen. Mogelijk dat hierin ook de reden van deze aanslag ligt.
De politie is op zoek naar getuigen die op de betreffende avond rond het tijdstip van deze aanslag zich bevonden in de buurt van industrieterrein Kraaiven. Met name zoekt het onderzoeksteam een man en een vrouw die zich kort voor de aanslag op de Zevenheuvelenweg bevonden. Zij zaten vermoedelijk in een donkere kleine personenauto, vermoedelijk een oud model Toyota Starlet.

Getuigen en andere personen die meer informatie hebben kunnen zich melden bij de politie Midden en West Brabant, op telefoonnummer: 076-5437616.
Provincie:
Tag(s):