zondag, 3. september 2006 - 20:01

Politie en Douane controleren bezoekers dancefestival

Hollandscheveld

Tijdens het zaterdagavond in Hollandscheveld gehouden dancefestival heeft de politie, in samenwerking met de Douane een grote controle gehouden. Deze vond plaats tijdens de aanvoer van de bezoekers naar het festival. Bij de controle werd gebruik gemaakt van drugshonden. Wegens het bezit van drugs werden meerdere personen aangehouden.

Een 39 jarige man uit Nijverdal werd aangehouden omdat hij in het bezit was van ongeveer 100 gram hasj. Een 25 jarige man uit Emmen werd aangehouden omdat hij in het bezit was van een flesje GHB en een zakje speed. Een eveneens 25 jarige man uit Almelo, die in het bezit was van zes gram wiet, kreeg van de politie een boete van € 100,-. Bij een 37 jarige man uit Almere werd een paar gram cocaïne aangetroffen. In alle gevallen werden de drugs in beslag genomen.

Van 120 bestuurders werd een blaastest afgenomen. Een bestuurder van een bromfietser had teveel gedronken. Deze 23 jarige man uit Hollandscheveld blies 0,93 promille. Hij kreeg daarvoor een boete van € 110,-. Drie mensen werden bij de controle aangehouden omdat bleek dat zij nog openstaande boetes hadden.
Provincie:
Tag(s):