woensdag, 4. oktober 2006 - 12:10

Politie houdt twee verdachten aan wegens beroving

Tubbergen

De politie stelde naar aanleiding van een beroving een nader onderzoek in. Uit dit onderzoek werd de identiteit van de verdachten bekend, waarop de politie een 17- en een 23-jarige Almeloër, dinsdag kon aanhouden. Een bij de beroving gestolen telefoon werd in de kamer van de 17-jarige aangetroffen en in beslag genomen. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld en opgesloten voor verhoor.

De beroving vond plaats op zondag 17 september omstreeks 06.30 uur op de Almeloseweg in Tubbergen. Een 19-jarige vrouw uit Albergen fietste rond dat tijdstip over het fietspad van de Almeloseweg toen haar een bestelauto achterop reed.

De auto, met daarin twee personen, stopte naast haar en er stapte een persoon uit. De angstig geworden 19-jarige stopte en werd onmiddellijk door de uit de auto gestapte man geslagen. Zij raakte daardoor gewond aan haar hoofd.
De vrouw kwam te vallen en de verdachte griste de telefoon uit haar tas en dwong haar om de portemonnee af te geven. Daarna reden beide personen in de auto weg.
Provincie:
Tag(s):