dinsdag, 25. april 2006 - 12:51

Politie onderzoekt dood 49-jarige Kampenaar

De Politie IJsselland onderzoekt, onder leiding van het Openbaar Ministerie in Zwolle, het overlijden van een 49-jarige man uit Kampen. Daarvoor is een speciaal onderzoeksteam geformeerd van 30 politiemensen.

De man werd afgelopen zondagmorgen, kort na middernacht, zwaargewond aangetroffen in een auto aan de Stoomstraat. In zorgwekkende toestand werd hij per ambulance naar de Isalaklinieken in Zwolle gebracht, waar hij later in de nacht overleed.

De man had verschillende steekwonden. De politie houdt rekening met een misdrijf.

Momenteel zoekt een peloton van de Mobiele Eenheid de wijde omgeving van de Stoomstraat af, op eventuele sporen of voorwerpen, die verband kunnen houden met het overlijden van de Kampennaar.

Op het stoffelijk overschot van de man is door de het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) in den Haag sectie verricht.


Vorig persbericht:

Gewonde man overlijdt in ziekenhuis
Kampen - Zondagmorgen omstreeks 00.20 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er een auto in een tuin aan de Stoomstraat was binnengereden. Ter plaatse troffen politiemensen in de auto een hevig bloedende man aan. Het slachtoffer, een 49 jarige man uit Kampen, was niet aanspreekbaar en haalde onregelmatig adem.

De man werd per ambulance met spoed overgebracht naar het Sophia ziekenhuis in Zwolle. In de afgelopen nacht is het slachtoffer aan zijn verwondingen bezweken. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht.
Provincie:
Tag(s):