donderdag, 21. september 2006 - 17:47

Politie onderzoekt verkrachting 15-jarig meisje

Oldemarkt

Het afgelopen weekend, in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 september, tijdens het dorpsfeest in Oldemarkt, is een 15-jarige meisje door twee jongens verkracht. Zij verliet tussen 02:00 en 03:00 uur het feestterrein aan de Hareweg en ging op weg naar het huis van een vriendin. Onderweg werd zij aangesproken door twee jongens die haar dwongen mee te gaan en haar verkrachtten.

Het gaat om twee blanke, Nederlands sprekende jongens, in de leeftijd van 18 tot 21 jaar. De ene droeg een geel shirt en een zwarte spijkerbroek, de andere een roze shirt en blauwe spijkerbroek met een riem van het merk Chanel.
Beiden droegen een polsbandje dat toegang gaf tot de feesttent op het feestterrein. Het is daarom aannemelijk dat zij daar ook geweest zijn.

Die avond werd het feestterrein bezocht door jongeren uit de wijde omgeving van Oldemarkt maar ook uit de provincies Flevoland en Friesland.

Mogelijk dat getuigen het slachtoffer met de twee jongens hebben gezien, of zij de jongens eerder op de avond door hun gedrag al opgevallen.

Graag wil de politie in contact komen met mensen die het drietal hebben zien lopen, of die aanslaan op de combinatie van deze twee jongens. Getuigen kunnen bellen naar 0900- 8844.
Mocht u de vermoedelijke daders kennen maar wilt u anoniem blijven, dan kunt u bellen met het gratis nummer van Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):