zondag, 3. december 2006 - 16:16

Politie op zoek naar tegenpartij van ongeval

Vledderveen

De politie is op zoek naar een betrokkene van een ongeval, dat zaterdagmiddag omstreeks 17.34 uur op de 3e Oomsberg heeft plaatsgevonden. De politie reageerde op een melding dat daar een aanrijding had plaatsgevonden en dat één van de betrokken auto’s was doorgereden.

De politie kreeg tevens de gegevens door van de verdachte, een 56-jarige man uit Sellingen. Deze werd na het ongeval in zijn woning aangetroffen. Volgens zijn eigen zeggen had hij wel iets van een ongeval gemerkt, maar hij was door gereden, omdat het donker was en hij dacht dat de andere auto ook was weggereden. De agenten roken alcohol bij de verdachte. Een blaastest wees uit dat hij te veel had gedronken.

Op het politiebureau werd vastgesteld dat de man 1,15 promille alcohol in zijn bloed had. Hij mocht na verhoor het politiebureau verlaten. De politie wil graag het ongeval rapporteren, maar de tegenpartij heeft zich nog niet gemeld. De politie vraagt de bestuurder van de betreffende auto zich alsnog te melden. Dat kan via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):