maandag, 25. september 2006 - 22:04

Politie opgezadeld met gestolen fietsen

Emmen

De politie in Emmen heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie verdachten aangehouden terzake mishandeling. Tijdens hun aanhouding hadden zij alle drie een fiets bij zich, die van diefstal afkomstig bleken te zijn.

Het drietal wordt verdacht van mishandeling van een 31- en een 35-jarige man, beiden afkomstig uit Duitsland. De mannen moesten zich in het ziekenhuis aan hun verwondingen laten behandelen.

De drie verdachten, een 16-jarige jongen uit Echt en een 17-en een 18-jarige jongen uit Emmen verklaarden de fietsen te hebben weggenomen tegenover de Rabobank, voor het kantongerecht en bij de Postbank.

Het gaat hier om een grijze damesfiets van het merk Union type Antilope met versnellingen en handremmen en twee Shimano identieke herenfietsen type City Tracking. Op één van de fietsen zit een handelaarssticker van Profile.

De politie vraagt de eigenaren van de fietsen zich te melden. Dit kan telefonisch via 0900-8844. De fietsen staan bij het politiebureau in Emmen. Tegen de jongens is proces-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):