zondag, 24. september 2006 - 15:23

Politie plukt man van toilet

Westerhaar

Bij de Politie Twente kwam vrijdag omstreeks 22.45 uur een melding binnen van een aanrijding op de Rozenstraat, waarbij de veroorzaker de plaats van het ongeval na de aanrijding had verlaten.

Op de Rozenstraat zagen de agenten dat een auto tegen een lichtmast was gereden. De mogelijke verdachte was vermoedelijk een woning in de omgeving binnen gegaan. De agenten werden door de bewoonster binnengelaten.

Een agent zag dat de deur van het toilet afgesloten was. Toen de agenten de toiletdeur opende troffen zij een 46-jarige man uit Westerhaar aan die verdacht werd van de aanrijding. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij verkeerde onder invloed van alcohol en moest een blaastest afleggen. De verdachte weigerde dit. De man had reeds ontzegging van de rijbevoegdheid en ook had hij nog 14 dagen gevangenisstraf openstaan.

De politie hield later ook een 35-jarige man uit Vriezenveen aan. Ook hij moest blazen. De beide mannen werden ingesloten en na verhoor de volgende dag in vrijheid gesteld. De auto werd afgesleept. De politie maakt proces-verbaal op.
Provincie:
Tag(s):