woensdag, 29. november 2006 - 12:20

Politie vraagt getuigen in onderzoek naar branden

Enschede

Zoals reeds eerder gemeld ontstonden er zondagmorgen in een korte tijd 7 branden/brandjes op verschillende locaties in Enschede. Onderzoek door de politie heeft nog niet tot het gewenste resultaat geleid.

De genoemde branden betroffen coniferenhagen op de Elferinksweg en de dr.Van der Zandestraat; Een containerbrand aan de Haaksbergerstraat die oversloeg naar winkelpand/woning; Containerbranden op de
Dennenweg, Janninksweg hoek Pathmossingel en de Beltstraat. Verder moest op de Spinnerstraat een brievenbus het ontgelden.

De branden ontstonden tussen ongeveer 05.45 uur en 06.45 uur. In alle gevallen wordt van brandstichting uitgegaan en de mogelijkheid wordt ook niet uitgesloten dat het om een en dezelfde dader/daders gaat.

In de loop van de zondag is de politie met een onderzoek gestart. Dit onderzoek heeft nog niet tot het gewenste resultaat geleid. De politie roept hierbij de hulp van de bevolking in, omdat ieder detail, hoe klein ook, mogelijk kan leiden tot de oplossing.

Mensen die mogelijk iets weten over deze branden of tussen genoemde tijdstippen op de plaats van de branden iets is opgevallen, als bijvoorbeeld vreemde of opvallende personen, worden verzocht contact op te nemen met het afdelingsbureau Enschede-West van de politie Twente. Dit kan via het bekende nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):