woensdag, 20. december 2006 - 19:26

Politie vraagt hulp in onderzoek moord Holten

Holten

De politie Twente is bezig met een onderzoek naar de gewelddadige dood van een 52-jarige man uit Zwolle en vraagt de hulp van getuigen. De 52-jarige werd vrijdagavond 15 december 2006, om ongeveer 21.00 uur, zwaar gewond in zijn auto aangetroffen op de parkeerplaats van het AC restaurant langs de A1 in Holten. Hij is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Rond 21.00 uur die avond werd bij de politie gemeld dat er een auto in brand stond op de bewuste parkeerplaats. Het slachtoffer werd na het bluswerk door brandweermensen en politiemensen in zijn auto gevonden.

De politie Twente wil nu graag in contact komen met mensen die het slachtoffer met of zonder zijn auto tussen vrijdagmorgen en vrijdagavond de 15e december hebben gezien. Ook mensen die hem kennen en wellicht bijzonderheden over hem weten worden verzocht contact op te nemen.

Getuigen en mensen die op de gestelde vragen mogelijk een antwoord kunnen geven worden verzocht contact op te nemen met de politie Twente via het gratis opsporingsnummer 0800-6070 of middels Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):