donderdag, 18. mei 2006 - 15:18

Politie vraagt publiek om hulp

Dreumel

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de toedracht van het schietincident op zondagavond 22 januari in De Bouwing in Dreumel, waarbij een jongen van 13 jaar ernstig gewond raakte, roept de hulp in van het publiek. Daarom worden donderdag op diverse locaties flyers uitgedeeld en posters opgehangen.

De politie onderzoekt of er een verband betaat tussen het schietincident in Dreumel en een schietincident in de Condorstraat in Oss. Dat vond plaats op zaterdagochtend 18 maart. De link tussen beide schietincidenten lijkt een gestolen scooter van het merk Yamaha Slider.

Dit voertuig is vermoedelijk gebruikt bij het schietincident in Dreumel. Ook is het de politie bekend dat de scooter, tussen augustus 2005, het moment van de diefstal uit Berghem (NB), en zondag 22 januari, in de directe omgeving van de Condorstraat is gesignaleerd.

Zowel in Dreumel als in Oss deelt de politie flyers uit. Zij doet dit ondermeer in de genoemde straten en bij tankstations, snackbars en bromfietshandelaren. Ook op verschillende woonwagenkampjes wordt geflyerd, waaronder in in Oss, Den Bosch, Grave, Alphen en Ravenstein.

De politie wil graag meer weten te weten komen over een mogelijk verband tussen de twee schietincidenten en heeft daartoe een aantal gerichte vragen aan het publiek. Ook worden op diverse plaatsen posters opgehangen om bewoners in de omgeving van Dreumel en Oss nog eens extra attent te maken op het politieonderzoek en de daarin gestelde opsporingsvragen.

Heeft u informatie die kan helpen bij de oplossing van het schietincident in Dreumel? Neem dan contact op met het rechercheteam op telefoonnummer 0900-8844. Of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):