woensdag, 18. januari 2006 - 13:31

Politie vraagt uw hulp bij onderzoek naar overval

Geldermalsen

De politie onderzoekt de overval die woensdagavond 11 januari, rond sluitingstijd, plaatsvond op het personeel van tuincentrum Leeuwenstein aan de Rijksstraatweg in Geldermalsen. Omstreeks 18.00 uur drongen twee jonge mannen het pand binnen.
Zij bedreigden vier medewerkers met vermoedelijk een vuurwapen. De mannen eisten geld. Nadat zij dit afhandig hadden gemaakt, gingen zij er vandoor.De daders liepen weg via het achterterrein van het tuin-centrum. Ze zijn via een hekwerk de Parallelweg opgelopen. Vervolgens gingen ze waarschijnlijk via de Parallelweg naar de Rijksstraatweg. Ze staken de spoorwegovergang over in de richting van de wijk Kalenberg. Daar zijn ze vermoedelijk via het loop- of fietspad, tegenover de Aldi, van het Koeriersters-laantje naar de H.J. Ganzemanstraat gelopen.

De daders zijn vermoedelijk vrij jong, in de leeftijd van 16 tot 24 jaar oud. Zij hadden een lichtgetinte huidskleur. Een van hen droeg een baseballpet. De ander droeg de capuchon van een sweater over zijn hoofd.

De politie heeft de volgende vragen:

Wie heeft woensdagavond tussen 18.00 uur en 18.30 uur iets bijzonders gezien bij het tuincentrum?

Wie heeft buiten deze tijden iets bijzonders gezien bij het tuincentrum?

Wie heeft woensdagavond twee jonge mannen zien lopen die voldoen aan de signalementen van de overvallers?

U kunt contact opnemen met politieteam Geldermalsen op 0900 – 8844. Wilt u anoniem blijven maar de politie toch verder helpen met het onderzoek? Bel dan Meld Misdaad Anoniem
Provincie:
Tag(s):