donderdag, 3. augustus 2006 - 14:29

Politie waarschuwt voor flessentrekkers

Balkbrug

In de laatste week van juli verbleef een echtpaar ongeveer een week in een Bed & Breakfast in Balkbrug. Vlak voor het einde van hun verblijf bleken ze, zonder te betalen met de Noorderzon vertrokken te zijn.

Bij controle bleek dat de man en vrouw van middelbare leeftijd (man ca. 50 jaar en vrouw ca. 40 jaar, woon- of verblijfplaats onbekend) vaker in Noord Nederland logies hebben genoten zonder daarvoor te betalen.

De man heeft een slank postuur met een wat ingevallen gezicht en grijzend achterovergekamd haar. De vrouw heeft een stevig postuur met donkerblond krullend haar. Zij worden in meerdere politieregio’s gezocht voor flessentrekkerij. Voor zover bekend zijn ze voornamelijk actief in Noord-Nederland. Beiden komen zeer vriendelijk over. Ze overnachten een aantal nachten in diverse gelegenheden en gaan er dan zonder te betalen vandoor.

Af en toe lenen ze met een smoes geld en maken gebruik van geleende fietsen die ook niet meer terug komen. Vlak voor het einde van de boeking vertrekken deze 'gasten'. Ze reizen met de fiets of met het openbaar vervoer.

Wanneer u over informatie beschikt die leidt tot de verblijfplaats van de man en de vrouw, of wanneer u andere informatie heeft die tot hun aanhouding kan leiden, neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.
Ook kunt u bellen met het gratis telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):