dinsdag, 5. december 2006 - 14:07

Politie zoekt bestuurder busje

Putten

De politie die de overval op een gezin aan de Nijkerkerstraat onderzoekt, wil in contact komen met de bestuurder van een donker gekleurd personenbusje. Dit busje is de bewuste nacht gesignaleerd rijdend in de richting Voorthuizen. Daarnaast kunnen mensen die informatie over de overval hebben ook contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Naar aanleiding van de overval op het Puttense gezin in de nacht van zaterdag op zondag (5/11) zoekt de politie contact met de bestuurder van een donker gekleurd personenbusje. Getuigen hebben dit busje rond het tijdstip van de overval op de Nijkerkerstraat zien rijden.

Het is niet duidelijk of de overvallers van het busje gebruik maakten of dat er horecagangers of bruiloftsgasten mee werden vervoerd. Door de bestuurder te achterhalen kan dit duidelijk worden.

De overval werd nu een maand geleden omstreeks 03.45 uur op het gezin gepleegd. De vier daders (negroïde mannen) konden via een niet afgesloten deur binnen komen. Ze vielen de slaapkamer binnen en bedreigden de bewoners met een wapen en eisten geld. Nadat ze een geldbedrag buit hadden gemaakt zijn de daders vertrokken.

De politie heeft, nadat de bewoners alarm hadden geslagen, een uitgebreid onderzoek ingesteld. Het gebruikelijke buurtonderzoek leverde weinig informatie op. De bewuste woning ligt in het buitengebied en er zijn weinig directe buren.
Provincie:
Tag(s):